Welcome to the world of Danish & Dania

By: Danish Aiman and Dania Aliesya

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 9-Apr-2008 04:14 Email | Share | Bookmark
Happy 3rd Birthday Danish...!!!

 
 






Happy Birthday to you!
Happy Birthday to you!
Happy Birthday to Danish..
Happy Birthday to youuuu...!





Mama & Papa ucapkan selamat hari lahir yang ke-3 tahun buat hero kesayangan mama & papa, Danish Aiman pada hari ini, 8 hb april 2008. Semoga Danish Aiman terus membesar dengan sihat, cergas, riang dan gembira dengan limpahan kasih sayang mama, papa dan Dania. Kami doakan semoga Danish menjadi anak yang soleh dan cemerlang di dunia dan akhirat. We love you so much Danish..!!

Malam tadi celebrate skett.. just kami-kami jek. Balik kerja papa singgah beli Kek Birthday, all accessories (belon, cap etc) and KFC. Malam tu tiup2 belon, sing a birthday song and Danish tiup lilin. Seronok sangat Danish & Dania main belon.
Mama : Danish, hari ni hari apa?
Danish : Happy birthday Danish..
Mama : Best tak ?
Danish : Besttt...!
Mama : Danish suka tak
Danish : Sukaaaa...!

Malam tu nak tidur pun dia duk sebut sebut lagi..
'Mama, hari ni happy birthday Danish laa.. hebat la Mama.. hebatt!!!
Seronok sangat2 Danish orang celebrate kan Bufday dia, ada pulak juadah kegemaran, KFC & whipped potato... seronok sakann!!! Mama & papa pun tumpang gembira sayangg..





Tahun in Abang belikan Danish basikal baru sempena hari jadi plus kami belikan Playground untuk Danish and Dania main kat laman rumah. Hari pertama playground di delivered kat rumah sehari suntuk dia bermain.. macam tak nak masuk rumah dah. kawan-kawan danish pun datang bertandang... seronok sakan!!! Sampai malam pun kawan2 nyer datang main ngan Danish...seronok je mama tengok. Danish pulak kalau dia nak main sorang-sorang tak ada kawan mula la dia boring. Kalau dia nampak kengkawannyer kat luar dia panggil la. .. 'kakak.. masuk masuk! jom main! '
Or kalau tak ada orang kat luar jap lagi mula la dia ajak Dania main sekali. Sibuk suh mama ajak Dania main.. kalau mama tak layan dia masuk rumah tolak walker Dania keluar nak suh Dania main jugakk.. Mama cakap kat Danish, Danish suh Dania cepat2 besar yerr.. nanti boleh main ngan Danish. Dia pun duk ikut cakap mama
'Dania.. cepatla besar.. boleh main ngan Danish..'
kekekeke

Buat Danish & Dania, semoga rumah ini menjadi syurga dunia buat kalian berdua... WE LUV YOU SO MUCHHH!!



Last but not least, ni dia greeting card dari mak usu. Tenkiu mak usuuu!!! muaachhh!!




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net