Welcome to the world of Danish & Dania

By: Danish Aiman and Dania Aliesya

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 9-Apr-2007 07:14 Email | Share | Bookmark
Danish 2nd Birthday!

Happy Birtday to you..!
Happy birthday to you..!
Happy Birthday to Danish....
Happy birtday to youuuuuuuuuuuu...!!!!


Ho ho ho.. Danish already 2 years old by 8th April 2007...! Happy Birthday sayanggg, Papa & Mama wish you all the best in your life. Semoga Danish di panjangkan umur, disihatkan tubuh badan, dimurahkan rezeki, jadi anak yang baik & soleh serta diberkati oleh Allah s.w.t.

So Papa & mama arrange a small party for Danish. Just panggil Mak Long & family, Pak Lang & future Mak Lang and Mak Teh as well. Birthday Danish kali ni mama macam tak larat je nak buat kek.. maklumla, Mama Danish tengah preggy 18 weeks now.. Tapi since papa request mama buat nasi tomato & mama pun tetiba teringin plak nak makan nasi tomato, maka mama pon gagahkan diri jugak buat nasi tomato. Yang bestnyer ni FIRST TIME mama nak masak nasi tomato sendiri tau..!

So biasalah, dia punya sifunyer Mak Long la.. sapo laiiiiee.. Hari Ahad tu keletang keletung keletang keletung kat dapur sambil dibantu oleh Mak Long on the phone, siap jugak le Nasi tomato mama.. heheheh. Lauk cam biasalah, kuah dal daging, ayam masak merah & aca sayur. Tak sangkaaa.. mama dah boleh masak sendiri..hohoho...! Mama masak 1kg basmathi licinnnnnnnnnnnnnn... last2 top up masak nasi tomato guna beras biasa pulak hehehe.

Danish la paling seronok dapat hadiah mini scooter & mainan dari sepupu2 dan mak/pak sedaranyer. *susah-susah jerr*...lepas2 tu bila sudah kenyang apa lagi, habis la Danish dan sepupunyer berpesta ngan mainan2 kat rumah..hohohohoh.

Petang tu Danish pun pengsannnnnnnnnnnnnnnnn kepenatannn....ZzzzzzZZzZZzz.
Macam tu ler budak-budak



















View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net