Welcome to the world of Danish & Dania

By: Danish Aiman and Dania Aliesya

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 26-Apr-2005 05:21 Email | Share | | Bookmark
April 2004 * The day!*

1 jam setengah selepas di lahirkan... Berat 2.95KG
Wahhh gembiranyer atuk & nenek dapat cucu baru...!
8 April 2004, tepat pukul 6:47 petang, Hari Jumaat... lahirlah putera sulung yang di nanti2kan oleh papa & mama di dewan bersalin Hospital Putrajaya. Setelah ber'tapa' terlebih seminggu dari tarikh jangkaan bersalin, akhirnya "Danish Aiman" yang bermaksud " Bijaksana lagi bertuah" lahir juga ke dunia untuk menatap wajah papa dan mama! Selamat lahir putera sulungku.. semoga menjadi insan yang berguna kepada agama, bangsa dan negara!




Photo : Motorola V300


Thursday, 3-Mar-2005 06:06 Email | Share | | Bookmark
Papa Business Trip : China

Kat China Town
Somewhere in Shanghai
Ni kali ke-3 papa kena gi outstation ke oversea.. kali ni papa kena gi China pulak. Period same je
lebih kurang 10 days. Time ni Mama preggy 8 bulan... kira dah saratlah.. hopefully everything would be fine and pray for papa safe journey..


Mercu tanda Shanghai


Monday, 28-Feb-2005 10:19 Email | Share | | Bookmark
1st Anniversarry : *28 February 2005*

Di hadapan bangunan ala ala Perancis..
Mama, baby dan Colmar.... shahdunyerrr
Suasana petang di Colmar Village
View all 6 photos...
First anniversary..!! Pejam celik pejam celik dah setahun usia perkahwinan mama & papa. Alhamdulilllah kini mama sedang hamil sulung, dah masuk 8 bulan pun! Tapi masa kinenbi papa kena outstation ke India on 28 February so anniversarry ni celebrate awal sket. Tahun ni sebab mama dah sarat bawak baby so papa & mama decide pergi ke tempat peranginan yang tak perlu banyak movement.... peacefulllll, indah, permai, aman dan damaiiiiiiii. So mana lagi, Colmar Tropical Village laaaa..!! Tempatnyer memang cantikkkk... suhu pun kimochiiii jerr memang mententeramkan perasaann... jom jalan-jalan!


Penginapan : Colmar Tropical Village http://www.btresort.com.my/index.php
Photo : Scanned image


Sunday, 14-Mar-2004 05:56 Email | Share | | Bookmark
Papa Business Trip : India

Just married. Gi hantar papa kat KLIA
Dengan patner ofis di Udaipur
Lepas cuti kawen n balik dari honeymoon Papa kena pergi outstation ke India for almost 9 days.
Sian mama, terpaksa la menumpang semula kat rumah bujang lamer mama kat Shah Alam.


The Rajasthan



Friday, 12-Mar-2004 05:27 Email | Share | | Bookmark
Da' Honeymoon...! : Swiss Garden Resort & Spa Damai Laut

My soulmate.....
One of the 'In bed' breakfast menu...
Just married....
Sebagai destinasi percutian bulan madu, kami memilih Swiss Garden Resort & Spa Damai Laut untuk pergi merehatkan diri setelah berpenat lelah membuat persiapan majlis perkahwinan kami..!
We booked Honeymoon package, special sket ader orang layan. Maklumlah, mood raja sehari masih belom hilanggg.. hehe. Sengaja pilih destinasi yang tenang dan mendamaikan untuk relaxsss...jauh dari kesibukan kota..... besttttt jekkk....

Kat Damai laut scenery cukup cantekkk & suasananya cukup privacy ditambah pulak kami bercuti waktu hari berkerja so memang best je tak berserabut dengan orang ramai. Kebanyakan pengunjung ialah foreigner & mungkin couple2 lain yg pi honeymoon jugakk...

Penginapan : http://www.damailaut.com/
Honeymoon Package :http://www.damailaut.com/honeymoon.html


[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net