Welcome to the world of Danish & Dania

By: Danish Aiman and Dania Aliesya

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  >  >>]    [Archive]
Monday, 5-Dec-2005 22:52 Email | Share | | Bookmark
Happy Birthday Papa!

Fresh baked cake for my beloved abang.First time mama bake cake!
The 'Candle light dinner'... aishiteru yo!
Happy birthday to my beloved hubby on 5th Dec 2005! Mama n Danish wish papa all the best and luck in your life and career and the most important thing is we wanna you know that we L.O.V.E papa sooooOOooOooO much..!!


p/s: This burfday mama dengan berbesar hatinyer bake burfday cake untuk papa...! Ni la first time mama
buat cake sejak mama lahir, all speselll from deep of my heart for my dearest abang...!!!


Tuesday, 8-Nov-2005 16:00 Email | Share | | Bookmark
November 2005

Inilah baju melayu pertama Danish hasil kerja tangan nenek Phg!
Cakkk...!!
Selamat menyambut aidilfitri kepada semua..! Bulan ni Danish dah nak masuk 8 bulan... tahun ni giliran papa & mama beraya di Pahang. Nak tengok Danish punya baju melayu pertama ?... taraaaa....!!!

Di usia Danish 8 bulan ni, Danish dah terror jalan memapah2 (sofa, kerusi makan etc). And then bukan setakat jalan memapah jek, tapi pada suatu hari tu sedar2 Danish dah panjat 5 anak tangga! Ya Allah, punya la terkejut mama & papa..! Hampir terjerit tengok Danish dah dekat atas tangga.. then kalau mama atau papa jaga, memang lepas la Danish panjat sampai tingkat atasss.. Dan yang paling besttt, mama perasan Danish ni tak boleh nampak Laptop. Kalau dia nampak orang bukak laptop, dah laloq dalam buai pon meronta2 suruh orang turunkan dia dan disebabkan laptop la Danish buat pertama kalinyer lepas panjat atas sofa gara2 nak pegang laptop yang papa ON kan atas sofa tuhh...!
Ni gara2 banyak 'training' godeh PC maser Danish dalam perut mama kottt..hehehehhe


Thursday, 13-Oct-2005 10:09 Email | Share | | Bookmark
Happy Birthday Mama!

Papa treat mamanye peberet, Nasi goreng nenas kat Thai restauran
Ma kaseh abang, ma kaseh Danish.. you're so sweet...!
So sweet.... thanx abang...muaaaahhhh!
View all 4 photos...


Saturday, 8-Oct-2005 16:56 Email | Share | | Bookmark
October 2005

Ala ciannnyerrrr, sampai ngantuk2 nak support mama yerrr...
Botol lagi besar dari tuan
Burrppp..... opps!
1,2, 3, 4, 5, 6... 7!!! Eh e eh... dah nak masuk 7 bulan dah umur Danish. Dah makin 'teruna' yerr.. heheheh. Bulan ni mama Danish sibuk training netball sebab ader tournament NITTO. Tengok la Danish ngan papa sama2 datang support mama main netball kat padang futsal! Sebab tu la team mama boleh menanggg!!! caya laa.. mama cayanggg korangg, muaaachhhh!



Thursday, 8-Sep-2005 15:22 Email | Share | | Bookmark
September 2005

Ha ha .. kejap lagi tu nak masuk bawah kerusi la tuuuu....
Nenek & atuk kat jepun kirim omocha utk Danish...!!
Arigatou ne minna..!!! Waza waza sumimasen ne....!!
View all 6 photos...
Bulan ini umur Danish akan cecah 6 bulan... apa yang Danish pandai buat sekarang..? Meniarap dan merangkakk.. tapi bukan ke depan, mengundur kebelakang ader laaa..!! he he... habis bawah kerusi, bawah katil semua Danish redahh...


Photo : Samsung SGH-E720C


[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net