Welcome to the world of Danish & Dania

By: Danish Aiman and Dania Aliesya

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]
Monday, 20-Mar-2006 09:29 Email | Share | | Bookmark
Danish Go Travel..! Part 3:Port Dickson

Sampai2 je terus posing depan cermin...
Nak tepon nenek laaa
Awak ader call sayer ke tadi..?
View all 10 photos...



Bulan ni mama & papa ada kenduri kawen dekat Seremban... Pas tu mama dapat pulak penginapan 3D/2N dekat Ancasa Resort. Sebenarnye percutian kali ni consider macam durian runtuh sebab penginapan ade orang sponsor hu hu hu! Danish kalau bab jalan ni OK jekkk... percutian kali ni la pertama kali Danish terjun swiming pool & mandi air lauttt!!! warrghhhh syokkk nyerrrr....!!

Penginapan : AnCasa Resort http://www.ancasaresort.com
Photo : Samsung SGH-E720C


Wednesday, 8-Mar-2006 13:50 Email | Share | | Bookmark
2nd Anniversarry + Danish Go Travel..! Part 2: Cameron Highlands

Tengok la strawberry yang bergayut2 tuuu... nampak sedapkannn!
Like papa like son!
Tengok, buncitt tak perut cayer?? hehe
View all 7 photos...
Bulan ini Danish masuk 12 bulan..!! Kejappppp je rasernyer dah nak setahun dahhh... tapi sayanggnya, Danish masih tak berani la nak bertatih kalau tak ade orang pegang or tempat berpegangggg.. maklumlahh, sejak2 dah pandai makan nasik lenyek ni perut punnn dah makin buncitt!! wahaahahah...

Anyway, last 28 Feb was papa & mama punya anniversarry ke 2! Alhamdulillah..! Semoga bertambah erat ikatan kasih sayang ini dan bertambah ceria hendaknyer. So kitaorang pegi jalan2 ke Cameron Highland selama 3 hari 2 malam... memula tu papa & mama nak bawak pegi waterpark or wetland tapi disebabkan Danish belum 'dapat kaki', so mama n papa bawa Danish ke CH. Nak tengok gambar..? jomm...!!


Penginapan : Equatorial Hotel http://www.equatorial.com
Photo : Samsung SGH-E720C


Sunday, 29-Jan-2006 09:44 Email | Share | | Bookmark
Danish Go Travel..! Part 1 : Genting Highland

Depan 'Genting Tower'
Dengan semua 'ahli keluarga' dept mama
First time mama & papa bawak Danish pergi bercuti. Destinasinyer ialah... Genting Highland..! Actually ni sempena family day department mama, <MIS>. Sebenarnyer time tu Danish baruuuu jek baik dari Chicken Pox.... muka pon masih bertanda saner sinih..huhuh. Activity kat saner ialah, main2, jalan-jalan, masuk Snow world, main bowling, lepak2, main2 lagi, balikk...Yang sedehnyer mase semua orang masuk Snow World, Danish tak dapat ikut sebab Danish tak cukup 3 tahun lagi....3 TAHUN..??? Uwaaa lamer nyer nak tunggu Danish boleh masuk main snoww....uhuk!


Monday, 2-Jan-2006 05:48 Email | Share | | Bookmark
January 2006

Happy nyer main kalau mama & papa ader kat rumah melayan die..!!
Dah susun elok2 jatuh la pulakk... iskkk..
aikk..?! Mama & papa tak nak join Danish main kerr..?
View all 9 photos...




Bulan ni Danish dah nak masuk 10 bulan. Perkembangan terbaru, makin terrror berjalan memapah2 dan makin terror memandu kapal UFO die *walker die la tu*. Kalau mama ngan papa kat dapur, biasa kitaorang akan adang pintu dapur dengan kerusi tapi sekarang Danish dah pandai tolak kerusi tu ke tepi dengan kapal UFO nyer dan berjaya pulak tuhh!!!


Selain itu Danish pon dah ade 2 batang gigi. Patut la hari tu Danish tak sihat, rupe2 nak tumbuh gigi yer sayanggg...



Tuesday, 20-Dec-2005 06:22 Email | Share | | Bookmark
December 2005

Yah yahh.. apsal start keter tak nak jalan ni..?? Kena kayuh ke?
Mama ni bagi keter mainan jer..? Tak nak suap ape2 ker..??
Geram btoll laa.. tak terbang-terbang pon kapal nih! ikh!ikh!
View all 7 photos...
Bulan ni Danish dah nak masuk 9 bulann...!!!



Photo : Samsung SGH-E720C


[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net